Thuisverpleging Jamie

Contacteer ons!
011 96 00 74

Contact

Vertrouw op onze palliatieve zorg

In de meest moeilijk periode, wanneer u afscheid moeten nemen van iemand dierbaar, steunen wij u en uw familie met een waardige palliatieve zorg voor patiënten in Herk-de-Stad en omgeving. Tijdens de laatste dagen van iemand uit uw gezin mag u rekenen op onze hulp bij u thuis.

Samenwerking met Pallion

Om het de patiënt zo aangenaam mogelijk te maken tijdens zijn laatste dagen zijn wij er wanneer het nodig is. De patiënt, de familie of de arts kan onze ondersteuning inroepen voor palliatieve zorg in Herk-de-Stad. Wij werken hiervoor samen met Pallion.

Wanneer u van iemand afscheid moeten nemen, staan wij u tijdens deze zware momenten bij met zowel medische en emotionele steun. Ook wanneer er praktische zaken moeten geregeld worden mag u op ons vertrouwen.

Medische steun

Als thuisverpleegkundige blijven wij u uiteraard medische hulp verlenen. Bij de begeleiding van terminale zieken gebeurt dit onder andere met de opvolging van de pijntherapie. Om waardig afscheid te laten nemen, houden wij de pijn bij de patiënt onder controle door het opvolgen en bijstellen van de pijnpompen.

U staat er niet alleen voor bij een afscheid. Contacteer ons om de palliatieve zorgen tijdig te bespreken.