Thuisverpleging Jamie

Contacteer ons!
011 96 00 74

Contact

Voor stomazorg contacteer u ons

Voor gespecialiseerde stomazorg in de omgeving Herk-de-Stad mag u gerust onze thuisverpleging inschakelen. Wij begeleiden u bij het zo goed mogelijk omgaan met de stoma en bij de noodzakelijke verzorging. Wij staan 24 uur op 24 voor u klaar.

Reinigen van de stoma

Wanneer u een stoma draagt, bieden wij u in de eerste plaats een persoonlijke begeleiding aan. We adviseren u en beantwoorden uw vragen. U mag van ons tips voor het dagelijkse leven met het dragen van de stoma verwachten of we overlopen met u de beschikbare hulpmiddelen.

Uiteraard is ook een hygiënische behandeling heel belangrijk bij stomazorg. Bij onze patiënten in Herk-de-Stad zorgen wij voor een reiniging van de wonde en ook het materiaal van de stoma op zich wordt ververst zoals het hoort.

Behalve voor deze begeleiding en verzorging kan u voor andere opmerkingen bij ons terecht. Zaken als huidirritatie rond de stoma pakken wij meteen voor u aan.

Poortkatheters verzorgen

Naast de zorg voor stomapatiënten staan wij ook de patiënten die poortkatheters dragen met raad en daad bij. Onder andere het spoelen van de katheter nemen wij gerust voor onze rekening.

Pleeg vandaag nog een telefoontje naar ons voor een thuisverpleging op maat van uw noden.