Thuisverpleging Jamie

Contacteer ons!
011 96 00 74

Contact

Gemoedelijke verpleging bij u thuis

Wanneer u tijdens uw behandeling of voor de rest van uw leven medicijnen toegediend moet krijgen via inspuitingen, zijn wij er om u hierin bij te staan. Dankzij onze verpleging bij u thuis in Herk-de-Stad zal u zich snel beter voelen.

Advies voor uw inspuitingen

Het is waarschijnlijk niet leuk te horen dat u thuis nog een reeks inspuitingen moet krijgen voor uw behandeling. Ook wanneer bijvoorbeeld suikerziekte wordt vastgesteld en u regelmatig moet geprikt worden. Maar maak u geen zorgen. Met onze verpleging bij u thuis in Herk-de-Stad en omstreken zal u zich vlug gerustgesteld voelen.

Voor spuiten met bloedverdunners, spuitjes als diabeet of intramusculaire inspuitingen, om maar enkele voorbeelden te noemen, leggen wij alles nauwkeurig uit. Samen met u bespreken we wat er moet gebeuren en starten we de behandeling.

Begeleiding van diabetici

Ook als u voor de rest van uw leven spuitjes moet krijgen, zoals bij diabetici, staan wij u bij. Wij begeleiden u bij aanvang met alle advies. Wij zorgen voor de inspuitingen en volgen mee uw suikerspiegel op. Na verloop van tijd kunnen we u misschien aanleren om zelf uw spuitjes te zetten. Met ons staat u er nooit alleen voor.

Contacteer ons meteen voor inspuitingen. Wij maken graag plaats vrij in onze agenda.