Thuisverpleging Jamie

Contacteer ons!
011 96 00 74

Contact

Wondzorg voor al uw wonden

Van kleine tot meer complexe wonden, u hoeft niet over en weer naar het ziekenhuis of naar uw arts om ze goed te laten verzorgen. Wij komen bij u thuis langs in de omgeving van Herk-de-Stad voor een grondige wondzorg. Uiteraard voeren wij deze zorg uit op voorschrift en in overleg met uw dokter.

De meest uiteenlopende wonden

Een wond na een pijnlijke val of een wonde die moet helen na een operatie? Laat ze rustig genezen door op onze thuisverpleging te vertrouwen. Wij komen zoveel als uw behandelende arts heeft voorgeschreven bij u langs.

Ook wanneer u complexe wonden heeft, mag u ons inschakelen voor de wondzorg in de regio van Herk-de-Stad. Wonden, die bijvoorbeeld gepaard gaan met een drainage of met wieken moeten genezen, pakken wij doordacht aan. De nodige ontsmettingen en proper verband vergeten wij uiteraard nooit voor een goed genezingsproces.

Voel u thuis

Aangezien wij de verzorging bij u thuis uitvoeren, kunt u zich ook helemaal op uw gemak voelen. Een sterke vertrouwensband met onze patiënten is heel belangrijk voor ons. Daarom mag u al uw vragen of opmerkingen over behandeling steeds aan ons overmaken. Wij staan u met al onze raad bij.

Bel ons vandaag nog om uw eerste afspraak vast te leggen.